'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.’

Coaching

Coaching Mens en Werk

ABCworkpro werkt graag met jullie samen aan het vergroten van de fysiek en mentale weerbaarheid van de medewerkers.

Ieder mens gaat door een aantal levensfasen. De levensfase dat wij deelnemen aan het arbeidsproces maakt een groot deel uit van ons leven. Daarom is het belangrijk dat we hieruit voldoening halen en er plezier aan beleven. Dit in harmonie met ons privé-leven.

Pieken en dalen zijn onderdeel van het leven. Soms worden mensen echt op de proef gesteld en kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Als omdat deze zin langer is het onderaan niet mooi uitkomt dan zou de alinea boven pieken en dalen weg kunnen halen.


Ons aanbod

Ons aanbod bestaat uit trainingen en workshops, gericht op het vergroten van duurzame vitaliteit en inzetbaarheid, en het levert een bijdrage aan de fysieke en mentale weerbaarheid. Wij bespreken graag samen met jou wat jouw wensen en behoeften zijn. ABCworkpro levert een op maat gesneden pakket van trainingen en/of adviezen die bijdragen aan het (re)vitaliseren van werknemers.


Door ons ontwikkelde trainingen

  • Training ‘Ergonomie en gezond bewegen op het werk’
    ‘Ergonomie en gezond bewegen op het werk’ is een training gericht op het verbeteren van de fysieke en mentale werkhouding waardoor de medewerker beter kan functioneren op de werkplek. Lees meer . . .
  • Training ‘Gezonde spanning geen stress’
    In het kader van het vitaliteitsprogramma’s binnen organisaties bieden wij de training ‘gezonde spanning geen stress’ aan. Spanning hoort bij het bestaan maar te veel spanning leidt tot stress, disfunctioneren en disharmonie. Lees meer . . .
  • Training Denken – Voelen – Doen (DVD)
    De DVD-training is een aandacht- en compassietraining. Met deze training bieden wij werknemers handvatten aan voor het vergroten van de mentale en fysieke vitaliteit en weerbaarheid. Lees meer . . .

Naast meer uitgebreide trainingsvormen hebben wij een aanbod van workshops die bijdragen aan meer ontspanning op de werkvloer. De workshops kunnen ook worden ingezet als onderdeel van een teamdag, voor meer flow en plezier op de werkvloer.


  • Workshops/teambijeenkomsten